ZIJN MAGNETISCHE WIMPERS SCHADELIJK?

Uiteraard is de magnetische eyeliner niet schadelijk voor de ogen of huid. Anders hadden wij dit product logischerwijs niet op de markt gebracht. Zo bevat de magnetische eyeliner ijzeroxiden wat zorgt voor het magnetische effect. Het zit in meerdere huidproducten en het wordt door de FDA gereguleerd. Je kunt de ingrediënten die verwerkt zitten in de magnetische eyeliner vinden via de volgende link: https://maglashic.nl/pages/ingredienten.

 

Verder kunnen de magnetische wimpers zonder schade aan de natuurlijke wimpers worden aangebracht en verwijderd doordat deze bevestigd zitten aan de magnetische eyeliner op je ooglid. Daarnaast kunnen er geen gekke stoffen in je ogen terecht komen doordat je niet meer hoeft te knoeien met wimperlijm rondom je ogen.

 

We raden het ook aan om de wimpers na elk gebruik schoon te maken om bacteriële infecties te voorkomen. Als er eyeliner op de magneetjes zit kun je je duimnagel gebruiken om er zoveel mogelijk af te krabben. Gebruik een wattenstaafje en make-up remover op niet-oliebasis om eventuele resten schoon te maken. Haal de wimpers er altijd vanaf voordat je naar bed gaat. Het is namelijk niet goed voor de huid om met make-up op te gaan slapen.