HOW TO USE

Voor Gebruik:

Schudden

Schud de magnetische eyeliner altijd enkele seconden voor elk gebruik en draai de dop er goed op na gebruik om uitdroging van het product te voorkomen.

Trimmen

Als de wimper te breed is en mogelijk uitsteekt kan deze getrimd worden tot oogbreedte. Zorg er dan wel voor dat je de wimperband zo doorknipt dat het uiteinde een magneetje is.

Flexibel maken

Het is ook raadzaam om de wimpers iets flexibeler te maken. Het kan namelijk zijn dat de wimperband ietwat stijf is waardoor de uiteinden loslaten. Dit doe je door beide uiteinden van de wimperband vast te pakken en vervolgens langs elkaar heen te bewegen in een C vorm. Op die manier wordt de wimperband flexibeler en vormt deze beter op je oog.

 

1. Breng de magnetische eyeliner aan

Breng twee lagen eyeliner aan op de bovenste wimper lijn. Teken een lijn zo dik als de grootte van de magneetjes op de wimpers en doe dit zo dicht mogelijk bij de wortels van je wimpers.

Zorg ervoor dat de lijn die je tekent lang genoeg is om alle magneetjes op de wimper te ondersteunen. Teken vanuit binnen naar buiten, te beginnen waar jouw natuurlijke wimpers beginnen tot waar ze eindigen. 

Wacht ongeveer 30 seconden, afhankelijk van hoeveel eyeliner je hebt aangebracht. Zodra de eyeliner is opgedroogd kun je de wimpers aanbrengen.

 

Tip:

- Als je je prettiger voelt bij jouw eigen 'normale' eyeliner, kun je onze magnetische eyeliner als toplaag gebruiken.

 

2. Breng de magnetische wimpers aan

Haal de magnetische wimpers uit hun doosje en breng ze aan met een applicator in plaats van met je vingers om ze zo in topconditie te houden.

Breng de magneetjes op de wimperband langzaam in contact met de magnetische eyeliner. Je zult zien dat de magneetjes vanzelf op de eyeliner 'klikken'. Vervolgens druk je de magneetjes op hun plaats om ervoor te zorgen dat de wimpers vastzitten.

Zorg ervoor dat de wimperband zo dicht mogelijk bij je natuurlijke wimper ligt. Je kunt de magnetische wimper en je natuurlijke wimper samenknijpen om ervoor te zorgen dat dit gebeurt.

 

Tips:

- Plaats de wimpers op ongeveer 1 cm afstand van de binnenste ooghoek, zodat je er geen last van hebt.

- We raden het aan om geen mascara aan te brengen op onze wimpers. Contact met de wimperhaartjes kan deze vroegtijdig beschadigen met haaruitval als gevolg.

 

Na Gebruik:

Verwijderen

De magnetische wimpers kunnen te allen tijde eenvoudig verwijderd worden door de wimpers voorzichtig van je ogen te trekken, te beginnen bij de buitenste hoek.

De magnetische eyeliner is van je oogleden te verwijderen door een make-up doekje te gebruiken in combinatie met een op olie gebaseerde make-up remover of micellair water. Kokosolie en babyolie werken ook erg goed.

Laat het make-up doekje ongeveer 30 seconden op je ooglid rusten zodat het reinigingsmiddel dat je gebruikt even kan intrekken. Op deze manier gaat de eyeliner er makkelijker af.

 

Schoonmaken

Als er eyeliner op de magneetjes zit kun je je duimnagel gebruiken om er zoveel mogelijk af te krabben. Gebruik een wattenstaafje en make-up remover op niet-oliebasis om eventuele resten schoon te maken.

 

Tip:

Probeer zoveel mogelijk contact tussen de wimperhaartjes en water te vermijden, dit kan de krul en vorm vroegtijdig beschadigen!