HOW TO USE

Voor Gebruik:

Schudden

Schud de eyeliner altijd enkele seconden voor elk gebruik en draai de dop er goed op na gebruik om uitdroging van het product te voorkomen.

Trimmen

Als de wimper te breed is en mogelijk uitsteekt kan deze getrimd worden tot oogbreedte. Houd de wimper tegen je oog om ze op te meten en gebruik een schaartje om de wimper vervolgens te trimmen.

 

1. Breng de zelfklevende eyeliner aan

Breng twee lagen zelfklevende eyeliner aan op de bovenste wimper lijn, doe dit zo dicht mogelijk bij de wortels van je wimpers.

Zorg ervoor dat de lijn die je tekent lang genoeg is om de gehele wimper te ondersteunen. Teken vanuit binnen naar buiten, te beginnen waar jouw natuurlijke wimpers beginnen tot waar ze eindigen. 

Let er op dat je de eyeliner niet laat opdrogen voordat je de wimpers aanbrengt!

 

Tip:

- Als je je prettiger voelt bij jouw eigen 'normale' eyeliner, kun je onze zelfklevende eyeliner als toplaag gebruiken.

 

2. Breng de zelfklevende wimpers aan

Pak de zelfklevende wimper met je vingers uit het doosje en breng de zelfklevende wimper direct in contact met de zelfklevende eyeliner zolang de eyeliner nog nat is. Zorg ervoor dat de wimperband zo dicht mogelijk bij je natuurlijke wimper ligt. Je kunt de zelfklevende wimper en je natuurlijke wimper samenknijpen om ervoor te zorgen dat dit gebeurt.

Vervolgens druk je de wimper nog enkele seconden aan met je vingers om er zeker van te zijn dat de wimper stevig vastzit. Raak de wimpers daarna niet meer aan voor 1 á 2 minuten zodat de eyeliner op kan drogen en zich goed aan de wimpers kan hechten.

 

Tips:

- Het is mogelijk om één laag zelfklevende eyeliner op de wimperband aan te brengen zodat de wimper nog steviger blijft zitten.

- We raden je aan om geen mascara aan te brengen op onze wimpers, dat kan de wimperhaartjes vroegtijdig beschadigen.

- Plaats de wimpers op ongeveer 1 cm afstand van de binnenste ooghoek, zodat je er geen last van hebt.

 

Na Gebruik:

Verwijderen

Je kunt de zelfklevende wimpers verwijderen door een wattenstaafje in make-up remover te dompelen en deze langs de wimperband te bewegen zodat de wimper loskomt van de zelfklevende eyeliner. Zodra de wimper loskomt kun je deze voorzichtig van je oog trekken, te beginnen bij de buitenste hoek. Als je weerstand voelt bij het verwijderen van de wimpers raden we het aan om meer make-up remover aan te brengen en het opnieuw te proberen.

 

De zelfklevende eyeliner is eenvoudig van je oogleden te verwijderen door een make-up doekje te gebruiken in combinatie met een op olie gebaseerde make-up remover of micellair water. Kokosolie werkt ook erg goed. Als een ander reinigingsmiddel werkt voor jou kan dit natuurlijk ook!

 

Tip:

- Laat het make-up doekje even op je ooglid rusten zodat het reinigingsmiddel dat je gebruikt even kan intrekken, op deze manier gaat de eyeliner er makkelijker af.

 

Schoonmaken

Om de wimpers goed te onderhouden raden we het aan om de wimperband om de 5 gebruiken te reinigen. Gebruik hiervoor een wattenstaafje in combinatie met een make-up remover op niet-oliebasis. 

 

Tip:

Probeer zoveel mogelijk contact met water te vermijden, dit kan de krul en vorm vroegtijdig beschadigen!