VERSCHIL WIMPERS

 

VERSCHIL

MAGNETISCHE WIMPERS   &   ZELFKLEVENDE WIMPERS
 

Na een succesvolle lancering van onze magnetische wimpers bieden wij nu ook zelfklevende wimpers aan! Deze zelfklevende wimpers breng je op dezelfde manier aan als onze magnetische wimpers alleen wordt er geen gebruik gemaakt van magneten en is het mogelijk om een transparante eyeliner te gebruiken. Hieronder lichten wij een aantallen verschillen toe.

EYELINER

De Magnetische Wimpers breng je aan door middel van een magnetische eyeliner (pen). Wij raden het aan om de wimpers pas aan te brengen zodra de magnetische eyeliner volledig is opgedroogdDe magnetische eyeliner is verkrijgbaar in zwart en bruin.

De Zelfklevende Wimpers breng je aan met een (transparante) zelfklevende eyeliner. Deze eyeliner heeft echter geen tijd nodig om te drogen. Wij raden het aan om de wimpers gelijk aan te brengen zodra de eyeliner nog nat is. De zelfklevende eyeliner is verkrijgbaar in transparant en zwart.

 

 

VERWIJDEREN

De Magnetische Wimpers kunnen ten alle tijden eenvoudig verwijderd worden door de wimpers voorzichtig van je ogen te trekken, te beginnen bij de buitenste hoek. 

Je kunt de Zelfklevende Wimpers verwijderen door een wattenstaafje in make-up remover te dompelen en deze langs de wimperband te bewegen zodat de wimper loskomt van de zelfklevende eyeliner. Zodra de wimper loskomt kun je deze voorzichtig van je oog trekken, te beginnen bij de buitenste hoek. Als je weerstand voelt bij het verwijderen van de wimpers raden we het aan om meer make-up remover aan te brengen en het opnieuw te proberen.

 

 

SCHOONMAKEN

Als er eyeliner op de magneetjes zit van de Magnetische Wimpers kun je je duimnagel gebruiken om er zoveel mogelijk af te krabben. Gebruik een wattenstaafje en make-up remover op niet-oliebasis om eventuele resten schoon te maken.

Om de Zelfklevende Wimpers goed te onderhouden raden we het aan om de wimperband om de 5 gebruiken te reinigen. Gebruik hiervoor een wattenstaafje in combinatie met een make-up remover op niet-oliebasis.