VERZENDING EN LEVERING

Levertijd

Alle bestellingen worden doorgaans binnen 1 tot 5 werkdagen afgeleverd. Wij versturen onze bestellingen in een beschermende verpakking om ervoor te zorgen dat uw aankoop niet wordt beschadigd tijdens het transport. Wij zijn verantwoordelijk voor je bestelling en we garanderen dat het product in goede staat bij je aankomt!

Vertraging

Mocht je de bestelling na de verwachte levertijd niet hebben ontvangen, neem dan gerust even contact met ons op en dan komen wij direct met een passende oplossing. De klant staat bij ons namelijk altijd op nummer één! 

Wijzigen/annuleren

Het wijzigen of annuleren van je bestelling kan alleen als dit nog op dezelfde dag wordt aangegeven als dat de bestelling is geplaatst. Wij zijn niet verantwoordelijk voor bestellingen die verzonden zijn naar het onjuiste adres, let hier dus goed op bij het afrekenen.

 

Verzendopties

Gratis Verzending

Wij geven de klant altijd de optie om producten gratis af te leveren voor bestellingen boven de €30,- door middel van de optie 'Gratis Verzending'. We nemen de verzendkosten van onze producten dan volledig voor eigen rekening.

Standaard Verzending

Bij het plaatsen van een bestelling onder de €30,- heb je de mogelijkheid om je bestelling te laten verzenden door middel van de 'Standaard Verzending'. Hierbij zit geen Track & Trace inbegrepen.

Priority Verzending

Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor 'Priority Verzending', hierbij zit een Track & Trace inbegrepen en is je bestelling verzekerd tegen diefstal en schade.